736 763 715      

Návrh:    Redesign obývacího prostoru s kuchyní.

Hlavním úkolem bylo rozšíření úložných prostor v kuchyni s vhodným umístěním televize a nový pracovní kout. Návrh řeší prodloužení kuchyňské linky o další část – skříň s novým úložným prostorem včetně prostoru pro televizi, dále pracovní desku linky a nové obklady. Pracovní kout je řešen v protilehlé straně místnosti ve vestavěné skříni, která využívá systému HAWA. Systém tvoří dvoje skládací dveře, které se odsouvají do boční niky. Díky tomu je celý inovovaný systém velmi ekonomický. Pro zajištění dostatečného prostoru u stolu je navrženo zúžení schodiště. 

 

Současný stav :

 

Rozšíření kuchyně a umístění televize za červenými dvířky.

      

 

Ŕešení pracovního koutu:

 

 

 

 


© 2018 Interiery-design.cz | Web by SEMTIX.cz